Vrijdag 30 juni release van mijn nieuwe single

Wat begon met een filmpje op dumpert dat ineens viraal ging en waarvan ineens deuren open gingen die meestal gesloten bleven.  Is eindelijk na 8 jaar zo ver dat op vrijdag 30 juni mijn gloednieuwe nieuwe singel uit komt. Nooit verwacht.. stiekem wel gehoopt. 

WE GOOIEN ALLE REMMEN LOS geschreven door Manfred Jongenelis en Carlo Rijsdijk en natuurlijk geproduceerd door Manfred Recordings. Onder het label van Smaragd Music zal deze knaller uitgebracht worden!

Blij dat ik met een fijn team mag werken !! Klaar voor de comeback!

2 juli bij de dinershow xxl op Hoeve Galderzicht  gaat hij voor het eerst live gezongen worden !!

Wil je hem vrijdag als eerste horen? Klik de link aan en pre-save de singel! Mis hem niet ! Tot vrijdag! Spannend !

Erwin Akkermans – We Gooien Alle Remmen Los (ffm.to)